Vali DENİZ, Başkan Vekili AKSOY ve Rektör DURMUŞ, 1. Kitap Fuarı Hazırlıklarını İncelendi

19.10.2017

Batman Valisi Ahmet DENİZ, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, 21 – 29 Ekim tarihleri arasında Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü Bahçesi’nde düzenlenecek olan Batman 1. Kitap Fuarı hazırlıklarını yerinde inceledi.

Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Batman Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla 21 Ekim günü başlayacak olan fuara 80 yayın evi, 82 yazarın katılacağı belirtildi.

Batman 1. Kitap Fuarını kitapseverler 10:00 ila 21:00 saatleri arasında Batman Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde ziyaret edebilecek.

Fuar programına göre fuarda imza günleri, konferanslar, etkinlikler ve atölye çalışmaları yapılacak.

Batman 1. Kitap Fuarı hazırlıkları incelemelerinin ardından Rektör DURMUŞ, Vali DENİZ’i ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.