TÜMSİAD Genel Sekreteri KURTKAN, Rektörümüz DURMUŞ’u Ziyaret Etti

09.06.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’u makamında ziyaret eden TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman KURTKAN, yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, Rektörümüzü tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ’u makamında ziyaret eden TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman KURTKAN,  yeni görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, Rektörümüzü tebrik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman KURTKAN’a teşekkür etti.

Ziyarette TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman KURTKAN’a  TUMSİAD Batman Şubesi Başkan Yardımcısı Nezir YEŞİLYURT eşlik etti.

TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman KURTKAN daha sonra Üniversitemiz şeref defterini imzaladı.

TÜMSİAD Batman Şubesi Geleneksel  İftar Programı’ndan sonra Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, TÜMSİAD Genel Sekteri Osman KURTKAN ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini Üniversitemizin Batı Raman Kampüsü’nü gezdirerek, tanıttı.