Rektörümüz Durmuş, "Üçüncü Milenyumda Yükseköğretime Yönelik Zorluklar, Fırsatlar" Konferansına Katıldı

21.02.2018

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, YÖK’ün düzenlediği ve Makedonya Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge Ivanov’un konferans verdiği "Üçüncü Milenyumda Yükseköğretime Yönelik Zorluklar, Fırsatlar" konulu konferansa katıldı.

Programa YÖK Başkanı Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK üyeleri ile 185 devlet ve vakıf üniversitesi rektörü ve dekanları katıldı. Konserle başlayan Programın açış konuşmasını YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç yaptı.

Açılış konuşmasının ardından Makedonya Cumhurbaşkanı Sayın Prof. Dr. Gjorge Ivanov "Üçüncü Milenyumda Yükseköğretime Yönelik Zorluklar, Fırsatlar" konulu konferans verdi.

"Üçüncü Milenyumda Yükseköğretime Yönelik Zorluklar, Fırsatlar" konulu konferansta konuşan Makedonya Cumhurbaşkanı Sayın Prof. Dr. Gjorge Ivanov “Türkiye Cumhuriyeti Yüksek Öğretim Kurulu’nun saygıdeğer Başkanı, saygıdeğer rektörler, dekanlar, akademisyenler, hanımefendiler ve beyefendiler, Makedonya Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı, ancak her şeyin ötesinde bir üniversite profesörü olarak benim için Türkiye’nin en önemli zihinlerinin içinde olmak gerçekten büyük bir onur” dedi.

"Üçüncü Milenyumda Yükseköğretime Yönelik Zorluklar, Fırsatlar" konulu konferans Makedonya Cumhurbaşkanı Sayın Prof. Dr. Gjorge Ivanov’un konuşmasının ardından Sayın Makedonya Cumhurbaşkanı’na Sayın YÖK Başkanı’nın plaket takdimi ile tamamlandı.