Rektörümüz DURMUŞ’tan Üniversitemize Destek Verenlere Plaket

18.07.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Üniversitemizin yapmış olduğu çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Batman Valisi Sayın Ahmet Deniz’i, Belediye Başkanı Sayın Ertuğ Şevket AKSOY’u, Vali Yardımcısı Sayın Serap ÖZMEN ÇETİN’i, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hacı Murat ŞAHİN’i ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN’ı makamlarında ziyaret ederek Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Takı Tasarım Atölyesi’nde doğal taştan üretilen plaket takdim etti.