Rektörümüz DURMUŞ, TÜMSİAD’ın İftar Programına Katıldı

09.06.2017

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman KURTKAN’ın katılımı ile Kristal Park’ta düzenlendi.

İftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman KURTKAN’ın yanı sıra Üniversitemiz Genel Sekreteri Adnan Selçuk ERGİNÖZ, Kurum Müdürleri, BATSO Başkanı A. Kadir DEMİR, TÜMSİAD Şube Başkanı Kamil BİÇİCİ, TÜMSİAD Batman üyeleri ve yüzlerce işadamı katıldı.

TÜMSİAD Genel Sekreteri Osman Kurtkan iftardan önce yaptığı konuşmada, "İstihdama katkı sunma ve son açıklanan çalışmalara destek olma açısından tüm işyerlerimizde, tüm üyelerimizin kapsamı içerisinde yer alan faaliyet alanlarında yeni istihdam alanlarını, projelerini devam ettiriyoruz. Bugün Rektörümüzle beraber yeni TEKNOPARK ile ilgili çalışmada bulunduk. Güzel bir birlikteliği inşallah bundan sonra TÜMSİAD olarak da üniversite-sanayi işbirliği olarak da Batman'da göreceğimizi ifade etmek istiyorum." dedi.