Rektörümüz DURMUŞ, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni’ne Katıldı

01.06.2017

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Töreni, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN’ın katılımı ile OMÜ Halı Saha'da düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Törenine, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN’ın yanı sıra, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Hüsnü DEMİRSOY, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol ELEVLİ, dekanlar, Mühendislik Odaları başkanları ve temsilcileri, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Konuşmaların ardından fakülte birincisi Mert YİĞİT'e Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat CEYHAN, fakülte ikincisi Hasan DİLMAÇ'a Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, fakülte üçüncüsü Kerim KAYA'ya ise Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol ELEVLİ mezuniyet belgesini takdim etti.

Toplam 10 bölümden oluşan Mühendislik Fakültesinin, dereceye giren bölüm öğrencilerine ise mezuniyet belgesi ve ödüllerini ilgili mühendislik odaları başkanları ve yetkilileri tarafından takdim edildi.