İlahiyatçı ve Yazar Sabahattin Hamidi, Cuma Vaazında Öğrencilerle Buluştu

09.02.2018

Üniversitemiz tarafından “Cuma Buluşmaları” programı kapsamında düzenlenen Cuma Vaazı’nda Batman’ın tanınmış İlahiyatçı ve Yazarı Salahattin Hamidi, Üniversitemiz öğrenci ve personelleriyle Üniversite Camii’nde bir araya geldi.

Batı Raman Kampüsü Üniversite Camii’nde düzenlenen Cuma Vaazına, Rektörümüz Durmuş, Üniversitemiz çalışanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Cuma Vaazında ‘Birlik ve Beraberliğin Önemi’ konusunu işleyen İlahiyatçı ve Yazar Hamidi, Cuma Hutbesi okuyup, Cuma Namazı’nı kıldırdıktan sonra Üniversitemiz Kampüsü’nden ayrıldı.

Rektörümüz Durmuş, “Sabahattin Hamidi Hocamızı Üniversitemizde Cuma Buluşmaları kapsamında düzenlenen ‘Cuma Vaazı’ programında konuk etmekten mutluluk duyduklarını ve kendisine teşekkür ettiğini söyledi.