Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, 300 Fidanı Üniversitemizde Toprakla Buluşturdu

24.05.2017

8 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında kutlanan Verimlilik Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla Batman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz Batı Raman Kampüsü Fidan Dikim Alanı’nda 300 fidan, toprakla buluşturuldu.

Üniversitemiz tarafından Batman Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne hatıra ormanı oluşturulması amacıyla ayrılan alana dikilen 300 fidanın dikimi İl Müdürü Hasan GÜL ve il müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi.

İl müdürlüğümüze Batman Üniversitesi tarafından ayrılan alanın verimlilik ormanı haline gelmesi için önümüzdeki yıllarda da fidan dikimi yapacaklarını ve Batman’da fidan dikme kültürünün gelişmesine katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirten İl Müdürü Hasan GÜL, ülkemizde her alanda verimliliğe dikat çektiklerini söyledi.