Bakanımız Sayın EROĞLU’ndan Hasankeyf’te 200 Kişilik Yurt Müjdesi

22.06.2017

Yeni Hasankeyf’te düzenlenen iftar programında konuşan Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın EROĞLU, Hasankeyf’te Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’nun açılacağını ifade ederek, eksikliği bulunan 100 kişilik erkek ve 100 kişilik kız yurdunun yapılması için talimat verdiğini müjdeledi.

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak ve Hasankeyf’te iftar programına katılmak üzere özel uçakla ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU ve beraberindeki heyete Batman Millet Vekili Ataullah HAMİDİ, Batman Valisi Ahmet DENİZ, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ program boyunca eşlik etti.

İftar programında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, vatandaşlarla sohbet etti ve Hasankeyfli gençlere yükseköğretim yurdu müjdesi verdi.

Hasankeyf’te Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu’nun açılacağını ifade eden Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Hasankeyf’te eksikliği bulunan 100 kişilik erkek ve 100 kişilik kız yükseköğretim yurdunun yapılması için de talimat verdiğini açıkladı.